Realisaties

Uit tal van projecten behoren Bank van Breda (Antwerpen), Riverside Garden (Gent), Res. Koersplein (Tielt), CM-kantoorgebouw (Deinze), Les Terrasses du Val Duchesse (Oudergem), Queen's Park (Oudergem) en Res. Biezenhof (Wetteren) tot de recentste en markantste realisaties. Tevens vindt u op talrijke begraafplaatsen ons uniek concept van columbariumzuilen. Ook elke specifieke, particuliere opdracht verdient hier vermelding.

Trappen in blauwe steen

Massieve treden - afwerking taille ancienne

  

Columbariumzuilen en urnevelden begraafplaatsen

Granimar verzorgt al ruim 15 jaar op kerkhoven de productie en plaatsing van urnenkelders met lessenaarsdeksel en columbariumzuilen in Belgische Blauwe Hardsteen.

    

Realisatie monument dorpsplein Kooigem

De inwoners van de kleinste deelgemeente van Kortrijk zijn tevreden met de heraanleg van hun dorpsplein. Dat bleek zaterdag tijdens de officiële opening van Kooigemplaats. Bijna heel Kooigem was aanwezig om het nieuwe plein te vieren.

In ruim anderhalf jaar ziet de Provence van Kortrijk er helemaal anders uit. Na de heraanleg van de Koninklijkestraat is het dorpsplein van een gewone oubollige parking veranderd in een gezellige ontmoetingsplaats. Het concept is een plein in een plein. Aan de buitenkanten is er nog in parking voorzien voor 16 wagens. In het middenplein staat een sokkel zonder standbeeld. In het kunstwerk zit een drinkfonteintje en een brievenbus. Het moet de nieuwe ontmoetingsplaats van Kooigem worden.

Zaterdag was het in elk geval al zo. Natuurlijk mocht Luc 'Lukie' Kemseke (72), de beroemde cafébaas van Sint-Laurentius niet ontbreken op het feest. 'Het uitzicht is veel verbeterd. Ik ben net als mijn dorpsgenoten fier op mijn vernieuwde Kooigemplaats', zegt hij.

        

Dorpsplein Oostnieuwkerke